Dizaina pārslēdzējs
|
|
lavalair | Pievienots: Trešdiena, 14.03.2012, 13:43:00
|
Ieraksti:
Amats: Dzēstās
Pašlaik:
| 1. Izveidojam css failus,tik gribat dizainus! piem. styles1.css , styles2.css 2. Ejam uz tām lapām caur ACP kur vēlaties lai dizains nomainās! 3. Pirms noslēdzošā </head> taga ievieto šo kodu: Code <script> function getCookie(c_name) { if (document.cookie.length>0) { c_start=document.cookie.indexOf(c_name + "="); if (c_start!=-1) { c_start=c_start + c_name.length+1; c_end=document.cookie.indexOf(";",c_start); if (c_end==-1) c_end=document.cookie.length; return unescape(document.cookie.substring(c_start,c_end)); } } return ""; } function setCookie(c_name,value,expiredays) { var exdate=new Date(); exdate.setDate(exdate.getDate()+expiredays); document.cookie=c_name+ "=" +escape(value)+ ((expiredays==null) ? "" : ";expires="+exdate.toGMTString()); } var diz = getCookie('mydiz') ? getCookie('mydiz') : 'styles1'; document.write('<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="http://links/fails/'+diz+'.css">'); function dizsave() { setCookie('mydiz',document.getElementsByName('mdiz')[0].value, 365); location.reload(); } </script>
Tur kur ir http://links/fails/ tur ieliec savu linku un vajadzības gadījumā arī mapes nosaukumu!
4. Ejam uz kādu sānu bloku vai uz ko citu ko lietotāji pārsvarā redz! 5. Un ievietojam šo kodu: Code <select name="mdiz"> <option value="styles1" selected="selected">Dizains Nr.1</option> <option value="styles2">Dizains Nr.2</option> </select> <input type="button" name="save" onclick="dizsave(); return true;" value="Nomainīt dizainu" />
Šis skripts radīs jums pogu,ar kuru jūs pārslēgsiet dizainus! Jūs varat mainīt Izvēlnes nosaukumus un Saglabāšanas pogu! Ieteicams NEKO nemainīt otrajā koda! Drīkst tikai mainīt styles1 , styles2 vārdus,ja jums tie ir citi!
|
|
| |
More | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 14:51:37
|
Ieraksti: 111
Amats: Lietotājs +
Pašlaik:
Brīdinājumi: 0%
| Kur ta avots? :D
Palīdzēju? - Ieliec man + + + !
|
|
| |
lavalair | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 15:09:54
|
Ieraksti:
Pašlaik:
| More, man te tuvumā netek ne viens avots, tikai grāvis 
|
|
| |
|
lavalair | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 18:01:38
|
Ieraksti:
Pašlaik:
| More, Nē, neskaisti it likt publiski forumā linku uz skriptu, ja lai to apskatītu, ir obligāti jāreģistrējas 
|
|
| |
Duck | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 20:31:29
|
Ieraksti: 12
Pašlaik:
| Kur ir bilde ? 
|
|
| |
lavalair | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 20:52:06
|
Ieraksti:
Pašlaik:
| Duck, nav un nebūs, jo man viss saits jāpārtaisa lai šito skriptu uzliktu tur nav nekāda bilde, vienkārši parādīsies tāda izbīdāma parasta izvēlne, kurā var nospiest Saglabāt, kad ir izvēlēts kāds no piedāvātajiem dizainiem.
|
|
| |
More | Pievienots: Ceturtdiena, 15.03.2012, 22:03:12
|
Ieraksti: 111
Pašlaik:
| Quote (lavalair) More, Nē, neskaisti it likt publiski forumā linku uz skriptu, ja lai to apskatītu, ir obligāti jāreģistrējas
Nu ok ok!
Palīdzēju? - Ieliec man + + + !
|
|
| |
Duck | Pievienots: Piektdiena, 16.03.2012, 17:45:42
|
Ieraksti: 12
Pašlaik:
| Quote (lavalair) Duck, nav un nebūs, jo man viss saits jāpārtaisa lai šito skriptu uzliktu a lai es šo uzliktu, tad man ar būs saits jāpārtaisa ?
|
|
| |
lavalair | Pievienots: Piektdiena, 16.03.2012, 18:12:02
|
Ieraksti:
Pašlaik:
| Duck, jā. tev būs jāuztaisa vairāki dažādi stili. gandrīz katrā sāblonā viens kods jāizmaina arī ja nemaldos.
|
|
| |