Neaceros paroli.
|
|
CsDeva | Pievienots: Svētdiena, 22.01.2012, 18:08:14
|
Ieraksti: 41
Amats: Lietotājs +
Pašlaik:
Brīdinājumi: 0%
| Quote (lavalair) Pat ja var, es nezinu, kā to var izdarīt. Nu sk. pajautāju te. http://www.ucoz.com/contact/
Esi tāds kāds esi, neizliecies par citu persōnu Neesi nūģis un piereģistrējies http://fp.ez.lv
|
|
| |
Indigo | Pievienots: Svētdiena, 22.01.2012, 18:55:57
|
Ieraksti: 7
Pašlaik:
| Bet tur tak ir poga: Remind password!
Parole atnāks uz e-pastu ja būsi to pareizi uzrakstījis.
Runājot pa parolēm, tad es ieteiktu tev izstrādāt savu paroļu standarta "skļerozņiku". Pacenties iegaumēt tikai trīs vārdus un nekad nekļūdīsies ar paroļu aizmiršanu.
Faktiski, visi web portāli piedāvā sekojošu paroļu ievadi: lielie burti, mazie burti un cipari. Nu tad lūdzu! Atceries trīs vārdus un tad tos kombinējo tu mainīsi paroles dažādākām vietām un ar ievades veidu.
Teiksim, atceries vārdus: lietus sargs 3412. Vienā portālā tev parole būs: lietus, citā sargs, bet trešajā 3412. Citos portos Lietus sargs, sargs 3412, 3412 sargs lietus lietus 3412, uttttt.
Kombināciju iespējamība ar lieliem un maziem burtiem. Atslēgas vārdus zini tikai tu, bet kādā secībā un lielumā tie iet, to jau grūti uzminēt. Var vēl sarežģītāk - ar 4 vārdiem kam pa vidu ir 6 cipars kombinācija. Kaut vai tavs dzimšanas gads.
Teiksim, kā par piemēru tu esi dzimis 25.06.1998. Tad ciparu kombinācijā tas būtu: 250698. Kopā ar Lietu un Sargu sanāk: lietus sargs 250698, 250698 sargs lietus, sargs 980625 lietus, uttt.
Galvenais ir iegaumēt tikai trīs vārdus, no kuriem viens ir ciparu kombinācija. Un tad tu nekad neaizmirsīsi paroles
|
|
| |
lavalair | Pievienots: Svētdiena, 22.01.2012, 22:07:55
|
Ieraksti:
Amats: Dzēstās
Pašlaik:
| Indigo, bet lai atjaunotu to paroli, jāzina atbilde uz secret question..
|
|
| |
Indigo | Pievienots: Svētdiena, 22.01.2012, 23:07:47
|
Ieraksti: 7
Pašlaik:
| Quote Indigo, bet lai atjaunotu to paroli, jāzina atbilde uz secret question..
Nu.. ja tu to nezini, tad uCoz atbalsta dienests tevi laipni pasūtīs aiz trej-deviņu kalniem.
Tad citu variantu vienkārši nav, kā veidot jaunu kontu.
|
|
| |
lavalair | Pievienots: Svētdiena, 22.01.2012, 23:26:48
|
Ieraksti:
Amats: Dzēstās
Pašlaik:
| Indigo, Es jau zinu savējo, bet CsDeva gan nezin.. Vai arī zin, bet ne pa ķeksi neņem pretī.. Man vecajam unet bija tas pats.
|
|
| |